dijous, 11 d’agost del 2011

Memòria d'activitats del 2011

A Uganda vam fer molta feina, vam viure moments molt especials, vam aprendre moltíssimes coses. Però tot això va ser possible perquè darrere d'aquest projecte hi ha moltes persones que s'hi van implicar, d'una manera o una altra.

Ha sigut difícil tornar d'aquell continent, tornar-nos a adaptar al ritme de vida que es porta a Barcelona o a Andorra. M'alegra poder afirmar que mai m'hi adaptaré, que duc una part de la tranquilitat africana, de la despreocupació que es respira en aquelles latituds ben enganxada a la pell.

És per això que els que hem viscut aquest projecte, no podem deixar de pensar en maneres per aconseguir fons, ajuts i col·laboracions que puguin fer que això només hagi sigut el principi d'alguna cosa que durarà molt de temps. 
Ara que no estem allà per fer la feina de camp, aprofitem per fer la feina de "despatx", entre altres coses, escriure la Memòria d''activitats del 2011, un arxiu en pdf on es detalla la feina feta  en aquest periode de gener-febrer del 2011 i que us podeu descarregar fent click a l'enllaç.
El document detalla aspectes del programa com per exemple la seva organització, les donacions i ajudes rebudes i està estructurat en quatre grans blocs: bestiar, gossos, formació i conscienciació. 
Al final, per fer-ho més amè, també hem afegit un apartat amb fotografies escollides per destacar alguns aspectes del projecte.

Pel moment, només hi ha disponible la versió en català però aviat tindrem les traduccions al francès, anglès i castellà per a que la difusió sigui millor.
Si coneixeu a algú que li pugui interessar, no dubteu en passar-li l'enllaç.



2 comentaris: