dilluns, 10 de juliol del 2017

Ja fa...6 anys!

JA FA 6 ANYS del darrer viatge a Uganda.
No m'entretindré a dir l'emocionant i la gran experiència que va ser aquell viatge.

Ara, dimarts a les 23: i pico de la nit, puc dir que ja tenim les maletes llestes i m'atreveixo, fins i tot, a dir que no ens deixem res.



El "planning" d'aquesta estada consisteix en dur a terme un projecte en l'àmbit de l'educació. Anirem a la petita escola de Kisoro, la Mgahinga Nursery and Primary School per realitzar diferents activitats: farem manualitats diverses, pintarem un mural amb la fauna autòctona, construirem un viver d'arbres per reforestar la selva més propera, farem excursions als parcs naturals de Mgahinga i Queen Elizabeth... A més, amb els adults del poble farem activitats com: discussions en torn a la problemàtica fauna-pressió humana, veurem documentals molt interessants, anirem a la ràdio a respondre preguntes (bé, de les que sapiguem la resposta)...

Però, ja sabeu que Àfrica és com és, una barreja entre caos, molts colors, tranquilitat, imprevistos i solucions per a tot. I com no podria ser menys, ja podem dir allò de WELCOME TO AFRICA, ja que, degut a un problema de planificació, hem hagut de replantejar-ho tot perquè no disposarem dels diners de la subvenció fins a finals d'agost (moment en el qual ja tornarem a ser aquí). Així que totes les activitats esmentades abans, les haurem de replantejar amb el pressupost del que disposem (500 €).
Hem calculat que podrem fer alguna excursió amb els nanos al Parc de Mgahinga, potser algun taller de teatre, jocs i ja veurem quant més podem estirar els calerons.

Aprofitarem, però, per organitzar-ho tot amb la gent de la MCDO (Godfrey, Festo) que segur que desenvoluparan molt bé les tasques cap al setembre-octubre, quan disposem de la subvenció.

Així que amb moltes ganes, us animo a seguir aquest bloc, que actualitzaré sempre i quant la connexió wi-fi i l'electricitat funcionin.

Fins aviat Mzungus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada