dijous, 27 de juliol del 2017

Colors d'Uganda

Demà ja marxem i la veritat que se'm fa molt raro!!

Hem encetat un projecte i queda moltíssima feina per fer. Una vegada a l'escola hem constatat més problemes dels que creiem i la veritat que sembla difícil poder "solucionar-ho" tot.

Els darrers dies hem estat de reunions, amb el Warden de la UWA, l'alcalde de Kisoro (adjuntarem foto aviat de la trobada) i amb la gent de la MCDO per fer la planificació de la resta de projecte i el cronograma corresponent.
AFRICAN MEETINGS = saps a quina hora comences però no a quina acabes.

Tots aquests meetings han sigut molt positius i interessants, a més d'imprescindibles. Per poder dur a terme qualsevol projecte cal implicar a les autoritats i que siguin una part involucrada.

També hem tingut temps d'endinsar-nos en la vida africana, compartint alguns moments amb la gent d'aquí (foto del taller de perruqueria més avall), comprant a les botigues locals (a preu local) i fent altres coses que els mzungus habituals sembla ser que no acostumen a fer.

Marxem pensant en quan tornarem. En què farem i com ho farem. Intercanviant whatsapps amb la gent d'aquí per no perdre el contacte. I amb un munt de fotos i alguns dibuixos.
Tot i que, aquesta vegada, un dels dibuixos es queda a Uganda, al SawaSawa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada