divendres, 4 de febrer del 2011

Fika Salama = Bon viatge



Bé, avui hem estat 10 hores al cotxe: des de Kisoro fins a Kasese. Teòricament, haviem d'arribar a Kasese, trobar-nos amb l'Stephen de la CTPH i anar a RDC. Hem arribat a les 7 a Kasese, la frontera tanca a les 5, aixi que ens han enviat cap a un hotelet... el Zebra Lodge.
1era impressió: lloc brut, els que ho porten ens volen robar les coses que portem al cotxe..
2ona impressió: l'armari està ple de brutícia i de moooltes cucaratxes!!!!!

i es que per 3 euros la nit.. no es pot demanar gaire....
anem a treure diners al banc abans dinstal-larnos... i trobem un hotel per 20 euros la nit...i amb aigua calenta!!!
aixi q no ens ho hem pensat gaire, hem tornat al "antro" dabans, els hem dit que haviem danar a Kampala (no sho han cregut) i hem marxat.

Ara stic duxada, neta, assota la moskitera del llit. Odio les moskiteres: cada nit se menvoliken al voltant del cap i em molesten!!!
Pero hi ha moskits (no gaires, nomes alguns) q venen a picarte si no tens al moskitera al cap!

A l'hotel on estem, Sandton Hotel, tenim internet, connexió q va molt be, aixi q aprofito per posar alguna foto daqsts dies enrere (les podeu veure totes ahttps://picasaweb.google.com/jmurofigueres/FOTOSUGANDA03#):


Al parc de Bwindi:










de cami a Nkuringo... mig morts:



4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Acabo de veure les fotos, quina passada!!!
    Portaves un mocadoret preciós! guapa! per cert, espero que no us oblideu de dir a tots aquells nens la gran frase de "no lo hagáis en casa" xDD quin perill! estic d'acord amb tu, les mosquiteres són horribles! ...aquí els vetes ja hem acabat examens! tiririiii! i ara a passar-ho bé! no tant com tu eh nina? Molts ànims!!!!
    PD: si ens dius quan tornes et preparem una banyera calenteta ;)

    ResponElimina
  3. Hem vist les fotos, ens han encantat!!! quins paisatges, quina feinada i quina taula d´operacions... Els dies deuen estar plens d´emocions, he llegit al blog del Jesús que ha estat malalt, cuideu-vos molt, que passen els dies i es fàcil relaxar-se i vosaltres no sou autòctons, que viviu a països "esterils". Vigileu l´aigua i el gel ( si es que hi ha)Molts petons, seguirem atents a les vostres aventures.

    ResponElimina