dimecres, 16 de febrer del 2011

Flying Bananas


Ahir vam fer moltes hores de viatge. Vam sortir al migdia de Queen Elizabeth amb el cotxe ben carregat de maletes i el que queda de material.
Unes quantes parades per comprar matoke (moooooooltes bananes d'aquest tipus per fer matoke, que van sortir volant del cotxe), llet, mantega, carn, dues gallines vives, cacahuets, bananes a la barbacoa, aigua.... Després el caos de Kampala ens va fer despertar: aire fresquet, soroll, aglomeracions de cotxes, gent, la lluna plena...

I es que al Parc de Queen Elizabeth tot semblava com un somni. D'aquells que estas tenint i penses: això és un somni. Però no. Era real.

Després de l'aventura al Congo (ja faré un post explicant més concretament com va anar la cosa), de la marxa sobtada de Kyondo fugint dels rebels, de la conferència que semblava estar maleïda, de les hores de cotxe a contra rellotge per arribar a la frontera abans de que la tanquessin... després de tot això vam arribar a Queen.
Ens vam allotjar en una casa de 4 habitacions, amb l'equip de CTPH, al dia següent haviem d'anar a capturar búfals per agafar mostres.

I així ho vam fer. Va ser genial. Molt emocionant. Tot i ser molt divertit, un ha d'estar molt concentrat, ja que l'anestèsia dura poc i s'han de fer moltes coses.
2 dies capturant búfals. En total van ser 8 animals.

Dilluns vam treballar amb bestiar pel matí, a la tarda vam anar a fer una volta en barca pel Canal de Kazinga (preciós!!!!): vam veure tants animals en tant poc temps!!!
Dimarts pel matí vam aprofitar i vam anar a veure els cràters. Maquíssim!!!! No vam veure cap animal, però la vista ho compensava i a la tarda viatge.

Avui, a Kampala ens hem dedicat a passejar pel centre. Mirar botigues, comprar records. El dia 18 hi ha eleccions. VOTE MUSEVENI. això es el que posa en les mil i una samarretes grogues que es passegen pels carrers de la capital. Quasi tothom porta la samarreta.
Un pot pensar que la gent el votarà i és cert que fa més de 20 anys que aquest home està al poder. El cert és que quan parles amb la gent es nota certa reticència a que torni a ser re-elegit. La gent parla del que ha passat a Tunísia, a Egipte.. qui sap que passarà!!


3 comentaris:

  1. Vicky,
    tengo tantas cosas de verte que se me esta haciendo larguiiisimooo pero sé que a ti te sabe a poco... se nota
    Oye no nos has enviado un solo dibujo! Que pasa?
    Cuidate mucho, haced mucho cuidado que la epoca de elecciones no es la mas tranquilita, eh?

    Un beso fuertisimo

    ResponElimina
  2. Sí vicky, torna ja perquè l'enveja se'ns està fent poc suportable!!! xD
    Disfruta molt molt del que et queda i aquí t'esperem tots super emocionats perquè ens expliquis les teves aventures! :D bandarra!!

    ResponElimina
  3. mirar les fotos es com mirar un documental d'animals, pero pensa q tu si q ho estas veient en viu a de ser algo magnific!
    un peto ben fort i fins aviat! ;)

    RAÜL

    P.D: comentari a la foto del rifle: "como anillo al dedo! me fas por..."

    ResponElimina